HOME ABOUT CONTACT POLICY SITEMAP NEWS FOLLOW

Tuesday, December 13, 2016

2016 Review

Macam-macam yang berlaku tahun ni. Tanpa disedari masa berlalu dengan begitu pantas.Makin kita kenal dunia ini makin banyak ujian yang menimpa kita. Siapa sangka aku kini telah habis sekolah. Rasa macam semalam baru je masuk sekolah. Still unbeliavable.

-this are my batchmates during eidulfitri ceremony-

Saturday, December 03, 2016

Kerna kau insan istimewa



Kuatnya dikau menanggung semua ini
Sedangkan aku juga tidak tertanggung
Begitu hebatnya mehnah ujian yang kau hadapi 
Sedangkan aku tidak termampu buatnya

Kau insan istimewa
Kerna itu kau diuji dengan ujian yang hebat
Kau begitu hebat 
Kerna kau berjaya lalui semua ini

Tuesday, November 29, 2016

I'm back

Assalamualaikum.I'm backk. For a long time. Akhirnya dapat juga update blog. Aku bukannya tak nak update tapi masa tidak mengizinkan. Busy dengan SPM kan. Akhirnya selesai juga menghadapi SPM. Actually, banyak je benda nak di ceritakan tapi.... umm  tulah. Tak pe. Lepas ni saya akan mula mengaktifkan diri semula ye.

Saya minta maaf banyak-banyak kepada sesiapa yang setia menanti entri baru dari blog ni.

Friday, January 22, 2016

108

Assalamualaikum. This is the part 2 from the last story. The second story is about our friends. My classmates.

In the same day, it was the last day for my classmates in this school. He moved to other school cause of family matter. At the beginning, we were informed that his last day was 15 January but his mom want he moved early. So he must moved on that day too.

140116

Assalamulaikum. Hari yang mendebarkan. Dua peristiwa berlaku pada hari yang sama. Satu menyedihkan satu lagi entah sedih atau gembira.

Pada 14 Januari 2016, tarikh keramat buat calon SMA Wilayah dan Selangor 2015. Pada tarikh itu, resault SMA keluar. Debarannya, uish... usah diceritakan memang sungguh berdebar.

Saat kaki melangkah masuk qaah debaran kian terasa
Saat analisis keputusan dibentangkan jantung ini terasa mahu gugur
Saat nama insan yang peroleh mumtaz sofi dan mumtaz diumumkan makin terasa debarannya

-->