HOME ABOUT CONTACT POLICY SITEMAP FOLLOW

Thursday, March 30, 2017

Segmen Pencarian Bloglist Peaceful by Najihah


Assalamualaikum. Buat pertama kalinya aku membuat segmen. Tujuannya segmen ini adalah untuk mencari senarai bloglist untuk diletakkan dalam blog peaceful ini. Memandangkan blog ini belum ada lagi senarai bloglist, jadi aku bercadang untuk meletakkannya. Tapi tak tahu nak letak blog yang mana satu. Jadi buat yang berminat marilah join segmen ini. Sambil-sambil anda sertai anda juga boleh blogwalking ke blog para peserta. Jangan risau. Syarat- syaratnya mudah sahaja.

Tuesday, March 28, 2017

Nuruls Craft


Assalamualaikum semua. Apa itu Nuruls Craft? Ha... Nuruls Craft ni merupakan nama perniagaan yang aku dan kawan aku buat. Hari tu akau ada perkenalakan. Buat yang tak berkesempatan nak baca boleh baca di sini.

Monday, March 27, 2017

Unfortunately Meet

Assalamualaikum. Banyak pula post aku kali ini ye. Hehe. Itulah selama ini nak post tapi agak sedikit sibuk. Ini bila dah lapang sedikit bolehlah aku kongsikan sedikit cerita. Jadi berdasarkan kepada tajuk post aku kali ini, agak-agak apa yang aku jumpa tu ye? Barang ke orang? Ha... kalau nak nak tahu kenalah baca sampai habis.

Aku jumpa ni pun baru-baru juga. Beberapa hari yang lalu iaitu pada 25 Mac 2017. Jadi kepada sesiapa yang ada sambut hari lahir pada tarikh tersebut aku ucapkan selamat ulang tahun. 

Result SPM 2016

Assalamualaikum and hi. Rasa macam terlalu terlambat je nak cerita tentang keputusan SPM ni. Tapi tak apa aku nak cerita juga. Seperti yang semua sedia maklum 16 Mac 2017 tarikh keramat buat semua calon SPM 2016. Pada tarikh tersebut keputusan SPM telah dikeluarkan. Dan aku juga tergolong dalam calon SPM 2016.

Wednesday, March 08, 2017

KITA


Terima kasih
Kerana hadirkan perasaan ini
Rasa kasih dan sayang
Pada mereka

Monday, March 06, 2017

Random


Assalamualaikum and hi. So, this is my first post for 2017. How are you? Nampaknya tarikh keputusan SPM 2016 sudah semakin hampir. Lagi 10 hari sahaja lagi. Jadi sudah bersediakah semua calon SPM 2016 untuk menerima keputusan? 
-->