HOME ABOUT CONTACT POLICY SITEMAP NEWS FOLLOW

Thursday, March 30, 2017

Segmen Pencarian Bloglist Peaceful by Najihah


Assalamualaikum. Buat pertama kalinya aku membuat segmen. Tujuannya segmen ini adalah untuk mencari senarai bloglist untuk diletakkan dalam blog peaceful ini. Memandangkan blog ini belum ada lagi senarai bloglist, jadi aku bercadang untuk meletakkannya. Tapi tak tahu nak letak blog yang mana satu. Jadi buat yang berminat marilah join segmen ini. Sambil-sambil anda sertai anda juga boleh blogwalking ke blog para peserta. Jangan risau. Syarat- syaratnya mudah sahaja.

Syarat - syarat segmen pencarian bloglist peaceful by Najihah:
  1.  Anda WAJIB follow blog ini. Jangan risau kerana saya akan follow back anda semua. 
  2. Setiap peserta perlu MELETAKKAN SEMULA blog peaceful ini dalam senarai bloglist anda semua. Jangan tipu na~ Saya akan semak.
  3. Tidak dilupa juga anda semua perlu MEMBUAT SATU ENTRY dan letakkan banner tersebut dalam entry anda. 
  4. Setelah siap membuat entry, tinggalkan link entry anda di bahagian komen. 
Itu sahaja. Mudahkan. Jadi jomlah beramai - ramai sertai. Ajak kepada para blogger yang anda kenal. Nanti saya akan membuat entry untuk letakkan nama para peserta. Segmen ini akan berakhir pada bila-bila masa. Jadi segera sertai sebelum tamat. 

36 comments:

Shafyqah Azry said...

jalan jalan sini sambil follow :D http://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/03/garnier-pureactive-matcha-de-tox.html

Nurul Najihah said...

@Shafyqah Azry terima kasih done follow back

Panda Lemas said...

singgah sini :d gl on finding ur bloglist :D

Nurul Najihah said...

@Panda Lemas terima kasih awak

Farhana Zaid said...

Bismillah. Done sis :)

Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ said...

Jalan-jalan pagi Isnin..gud luck

Nurul Najihah said...

@Farhana Zaid terima kasih kerana sertai ini senarai nama peserta https://thisisme-38.blogspot.my/2017/04/senarai-peserta-pencarian-bloglist.html

Nurul Najihah said...

@Mrs Fuzy sweetsourՆĕγʀǟ terima kasih

Zafirah Nazri said...

http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Nurul Najihah said...

@Zafirah Nazri terima kasih kerana sertai ini senarai nama peserta http://thisisme-38.blogspot.com/2017/04/senarai-peserta-pencarian-bloglist.html

Mrs Pip said...

http://sukasukasurirumah.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Done. Cheers.

Mya Rosli said...

https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Farah Wahidah said...

Join :)
http://fws00blog.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Tiara Sapphire said...

join :)

http://sweetepalhijau.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Amy Hilmirda Daud said...

join :)
http://hilmirdadaud.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Belogs JM said...

JM JOIN
https://belogsjm.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Ucing Kadayan Fan Club said...

Ucing join Segmen lah (^_^).

http://ucingkadayan.blogspot.com/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Lady Tash Roy said...

Salam

Done..
Joning

http://radenotion.blogspot.com/2017/04/segment-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Lady Tash Roy said...

Salam

Done..
Joining

http://radenotion.blogspot.com/2017/04/segment-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

✿Cik Cappuccino Latte ✿ said...

http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

BLOG EYJA said...

Joined.

Bloglist saya masih dalam keadaan diselenggara. Akan letak url anda secepat mungkin.


http://www.blogeyja.com/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Shesyira As said...

nak join tapi xada bloglist lagi jadi saya follow je hehe

Mrs Fuzy sweetsourleyra said...

Join jugak

https://sweetsourleyra.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Jun Zie said...

mdaftar diri =D

http://www.jun-zie.com/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Balqis Batrisyia said...

https://umienurpu3.blogspot.sg/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Saya join...

http://jombercontest.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

FeyLiez said...

salam perkenalana...Liez dh join
http://deariescouple.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Maria Firdz said...

Salam... Saya join..
http://www.mariafirdz.com/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Maria Firdz said...

Saya join dulu.. syarat saya buat kemudian sebab saya guna phone je sekarang...

Nurul Najihah said...

@Maria Firdz ok baik

Unni Anje said...

hope x terlewat today last kan..hihihi

https://unnianje.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

ora said...

JOIN !
Dah follow & create new post in my blig :)

http://ora-adzlin.blogspot.my/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Nurul Najihah said...

@Unni Anje terima kasih kerana sertai ini senarai peserta https://thisisme-38.blogspot.my/2017/04/senarai-peserta-pencarian-bloglist.html

Nurul Najihah said...

@ora terima kasih kerana sertai ini senarai peserta https://thisisme-38.blogspot.my/2017/04/senarai-peserta-pencarian-bloglist.html

sayidah napisah said...

join :)

http://www.sayidahnapisah.com/2017/04/segmen-pencarian-bloglist-peaceful-by.html

Nurul Najihah said...

@sayidah napisah sebenarnya segmen ni dah tamat tp takpelah saya masukkan je ye

-->